Sommarhelg deluxe

Golven i lägenheten är på plats. Dock ser det ut som skit i lägenheten. Det nya golvet har jack, listerna sitter inte på plats och de nya tapeterna har blivit nedsmutsade. Besviken är bara förnamnet. Bor alltså kvar hos mor och far tills någon har fixat till det där hafset.

Mina lediga dagar, d.v.s. fredag och lördag, började fint med massa sol och BJ’s på altanen med Amanda. Vidare for jag sedan mot stan för en soft eftermiddag tillsammans med mamma. Lizeth fixade mammas hår och bjöd på ett mycket gott glas rött, efter att vi hade snabb-shoppat i farten mellan bussen och salongen. Efter piffet gick vi och hälsade på Emma på jobbet, där ytterligare ett glas slank ner medan vi väntade på bussen hem. Väl hemma var vi svinhungriga! Beställde pizza och proppade i oss som hungriga vargar. Matkoma och Mammas pojkar resten av kvällen.

Ny dag. Lördag. Perfekt väder. Så himla skönt med sommarvärme! Och så himla besvikna vi kommer att känna oss när temperaturen sjunker ner mot 10 igen. Lapade sol precis hela dagen, både från solstolen och medan jag rensade ogräs. Rosé. Finbesök från Trollhättan och kycklingsallad i åskväder. När vi hade fått så mycket sol och regn att vi var alldeles matta, flyttade vi in till soffan för lite Eurovision. Inte för att det är bra, utan mest för att det är kul att se när folk är dåliga. Som när jag och Henke ser på Tre kronor på DVD och liksom gillar det och hatar det på samma gång. Töntigt fast bra. Dåligt fast beroendeframkallande.

Hoppade dock över omröstningen, gick och la mig i hyfsad tid och sov i 700 km/h. Upp till arbete 6-18:15. Samma visa imorgon och nästa dag.  Sen ska jag vara husmor i några dagar.

Bakugn?

Pappa uppfann en bakugn

Maud

Maud!

Nima

Nima

Henkepenke

Henkepenke

Annonser
Categories: Vardag | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: